• Sonuç bulunamadı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden:

Belediyemiz Meclisimizin 09/11/2012 tarih ve 573 sayılı kararı ile uygun görülerek Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10/01/2013 tarih ve 74 sayılı kararı ile onanan

“Etimesgut İlçesi, Süvari Mahallesi, imarın 46081 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği”, 18/02/2013 günü Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur. 1282/1-1

—— • ——

Yaşar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz ilgili Birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. ve 26.maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Yaşar Üniversitesi Bilimsel ve Sanatla İlgili Yayınlara, Yayın Etik İlkelerine, Atama ve Yükseltmelerde Esas Alınacak Yayınlara ve Teşvik Ödülü Koşullarına İlişkin Yönerge, 28 Haziran 2009 tarih ve 27272 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”de belirtilen asgari şartları haiz ilgili Anabilim dallarında uzmanlaşmış Öğretim Üyeleri alınacaktır.

Başvuru Şartları:

* Profesör kadrosu için, adayların başvurulan Anabilim dalını belirten dilekçelerine son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge örneği, Profesörlük, Doçentlik belgelerinin resmi onaylı örnekleri, yabancı dil düzeyi bilgisini içeren belge örneği, yayın listesi, başlıca araştırma eserleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, yayınlarına yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan beş (5) nüsha dosyayı ekleyerek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent kadroları için, adayların başvuru dilekçelerine son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti, noter tasdikli Doktora mezuniyet belgesi, yabancı dil düzeyi bilgisini içeren belge örneği, yayın listesi, başlıca araştırma eserleri ile bilimsel çalışma ve eserlerini/yayınlarını, yayınlarına yapılan atıfları kapsayan dört (4) nüsha dosyayı ekleyerek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

* Üniversitemizde eğitim-öğretim dili İngilizce olduğundan, başvuruda bulunacak adayların İngilizce ders verebilecek koşullara sahip olmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar, 2547 sayılı Kanun’un 23.maddesi (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince, Üniversitemiz ilgili Fakülteleri tarafından yapılacak Yabancı Dil (İngilizce) Sınavına alınacaklardır. Yabancı Dil Sınav tarihleri Üniversitemizin erişim sayfasında duyurulacaktır.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu/Üniversitelerarası Kurul’ca onaylanmış denkliğinin olması şarttır.

* Başvurular, ilan tarihinden itibaren onbeş (15) gün içerisinde ilgili Fakülte Sekreterliği’ne şahsen veya Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Üniversite Cad. Ağaçlı Yol, No:35-37 Bornova – İZMİR adresine kargo ile yapılabilir. İnternet üzerinden başvuru kabul edilmez. Son başvuru tarihi 04 Mart 2013’dür.

Kargo ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar Üniversitemize ulaşmış olması gerekmektedir. Eksik belgeli ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ile kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İlan edilen kadrolar daimi statüde olup, tam zamanlıdır.

FAKÜLTE Avukatlık Hukuku, Avrupa Birliği Usul Hukuku alanlarında yayımlanmış çalışmaları olmak.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Lisans mezunu, Yüksek Lisans ve Doktora derecesini Görsel Sanatlar alanında tamamlamış olmak. Çağdaş Türk Sanatı, ürün tasarımı, cam tasarımı telekomünikasyon tasarımı alanlarında araştırma ve çalışmalar yapmış olmak.

Sanat ve

Lisans, Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik derecelerini Grafik Tasarım alanında tamamlamış, ambalaj tasarımı alanında zmanlaşmış olmak.

Yüksek Lisans ve Doktora derecesini Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanında tamamlamış ve bu alanda eğitim, araştırma ve yayınlar yapmış olmak.

Yüksek Lisans ve Doktora derecesini Makina Mühendisliği Bölümü, Konstrüksiyon ve İmalat Anabilim Dalında tamamlamış. Mühendislik Mekaniği, Kinematik, Bilgisayar Destekli İmalat ve Bilgisayar Destekli Teknik Resim konularında deneyimli olmak.

1286/1-1

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; Akademik Değerlendirme Belgesini, özgeçmişlerini, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğe,

Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; Akademik Değerlendirme Belgesini, özgeçmişlerini, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğe,

İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır. Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik

Danışmanlık Doçent 1 1

Matematik Uygulamalı Matematik Profesör 1 1

Biyoloji Zooloji Doçent 1 3

Biyoloji Botanik Doçent 1 2

Türk Dili ve Ed. Eski Türk Edebiyatı Doçent 1 1 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Bölümü Anabilim Dalı Kadro Un. Ad Der Açıklama

Mühendisliği Uygulamalı Jeoloji Doçent 1 2 TIP FAKÜLTESİ

Sayfa

1 2

3 22 25

27 40 49 İ Ç İ N D E K İ L E R

BAŞBAKANLIK BASIMEVİ Perakende Satış Fiyatı (KDV dahil) 30 Kr

www.bbasimevi.gov.tr

e-posta : bbasimevi@basbakanlik.gov.tr

Benzer Belgeler