• Sonuç bulunamadı

I. BÖLÜM: GİRİŞ

1.4. HİPOTEZLER

1. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yotur.

1.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

1.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetleirne göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

1.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

1.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

1.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

1.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

1.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre sağ el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

2.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre sol el kavrama kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

3.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre bacak kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

4.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre sırt kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test esneklikleri arasında bir fark yoktur.

5.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

5.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre esneklik kuvvetleri arasında bir fark yoktur.

6. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

6.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre dinamik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

7.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre statik denge çift ayak ortalama skorları arasında bir fark yoktur.

8. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

8.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre otuz metre sürat koşuları arasında bir fark yoktur.

9. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

9.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre dikey sıçramaları arasında bir fark yoktur.

10. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ön test ile son test durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.a. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların sporculuk düzeylerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.b. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyetlerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.c. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların ölçümlerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.d. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve cinsiyetlerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.e. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup ve ölçümlerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.f. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların cinsiyet ve ölçümlerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

10.g. Curling sporunu yapan ve yeni başlayan sporcuların grup, cinsiyet ve ölçümlerine göre durarak uzun atlamaları arasında bir fark yoktur.

Benzer Belgeler